Våra tjänster

Hur kan vi

Hjälpa dig?

Med vår hjälp så kan kan du alltid lita på att kunden hamnar i fokus. Vi gör alltid det där lilla extra för att alla våra projekt ska hög kvalité. Med stort engagemang hjälper vi dig med konstruktionsberäkningar, konstruktionsritningar, 3D- illustrationer, byggprojektering och mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer exakt hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Drawing accesories and calculator on housing plan, building home cost concept

Konstruktionsberäkningar och konstruktionsritningar

Konstruktions-beräkningar och konstruktions-ritningar

Vi utför konstruktionshandlingar och statiska beräkningar för alla slags projekt. Vår erfarenhet omfattar flerfamiljshus, småhus, industribyggnader, kontorsbyggnader, offentliga byggnader, om- och tillbyggnader och mycket mer.

House model on blueprints background, engineer contractor office. 3d illustration

3D- illustrationer

Med hjälp av våra verktyg så tar vi fram 3D-modeller. Om ni önskar så kan ert projekt byggas upp i modell från vår ritning vilket ger möjlighet att se ännu tydligare hur proportionerna blir innan det byggs.

rolls of architecture blueprints and house plans

Byggprojektering

I byggprojektets inledande skede gäller det att definiera omfattningen av det som ska utföras. Tillsammans går vi igenom alla krav och behov. Med hjälp av våra underkonsulter med kompetens inom rör, luft, el, mark, brand och energi kan vi åta oss det totala uppdraget.

konstruktionsbyra02

Boka
ett möte

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy